Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabilinden faktörlere rabıtlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz faik bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü sağlamlığını yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak üzere kullanılan özel tasarımlı kapılardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapları kullanım düzlükına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması hordaki gibidir

Temelı durumlarda ihtiyacınızı hakkındalamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenlerinin antreleri ve yolları, uygun nöbetaretlerle saydam hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren konuaretler, insanlara evgin durumlarda mevsuk yolu bulmalarında yardımcı olabilir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini içeriye hapseder.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal eylemek ve montajını edinmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page